Valencia- Turismo
 
 
Valencia
Valencia

 
Valencia

 

ff

Valencia

WM Internet

Valencia
 

TURISMO

La gastronomia valenciana és variada, natural i tradicional. Les fruites, verdures i hortalisses de la seua fèrtil horta, amb els peixos i mariscos frescos, són els principals ingredients d'esta exquisida cuina mediterrània.

PLATS TÍPICS


Paella i arrossos - El protagonista en la majoria de plats és l'arròs en variades formes de preparació, destacant la paella com a plat estrella conegut internacionalment. La Paella és un guisat d'arròs sec, cuinat en una paella, amb pollastre i conill, bajoqueta (fesols tendres) i garrofó.
Altres plats tradicionals són l'arròs al forn, arròs a banda (amb peix), arròs negre (amb calamars i la seua tinta), arròs amb fesols i naps o la fideuà (que substituïx l'arròs pels fideus).

Tapes - Creïlles braves, sépia a la planxa, clòtxines, tellines, seitons en vinagre, croquetes de bacallà…. Són algunes de les tapes que cal degustar amb una cervesa fresca o sangria
El consum de saladures de peix és molt típic valencià, en especial la moixama, freses o bacallà sec amb què s'elaboren plats tan tradicionals com l'esgarraet, pimentó i albergina torrada amb bacallà sec adobat amb oli d'oliva.

Guisats de peix i marisc - Una preparació específicament valenciana típica de l'Albufera de València és l'all i pebre, un guisat amb creïlles, pebre roig, all i anguiles i el suquet de peix.

L'orxata - L'orxata és una beguda refrescant que es fa a base de xufa, un tubèrcul que només pot cultivar-se en sòls d'unes característiques especials, per la qual cosa és exclusiu de València i té denominació d'origen. És una beguda típica de l'estiu, que es pren acompanyada de fartons (bescuits allargats), en les seues tres varietats: líquida, granissada i mixta.

 


www.ufo.tv.br

Conoce la ciudad de Atlanta, Georgia, Estados Unidos

 
Valencia
Valencia

Valencia
REDCIUDADES